Alkmaar Centraal

Dit jaar vindt alweer voor de zevende keer Alkmaar Pride plaats, en wel van donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei. Ook dit jaar zullen etalages roze kleuren en regenboogvlaggen fier wapperen aan gebouwen, om de diversiteit van de samenleving te vieren.

Het thema van dit jaar is 'Samen-leven'. Hiermee wil de organisatie uitdragen dat iedereen welkom is in onze samenleving. Het zoekt samen de verbinding met alle personen, groepen en culturen.  Alkmaar Pride werkt dit jaar dan ook samen met vele organisaties, waaronder Karavaan, Cultuurpark De Hout en WAAH.

Er is onder andere een roze kerkdienst, een wijnproeverij, koken & dineren, theater, sing-along, foute bingo en er zijn roze feesten. Garbo mixed gay party’s organiseert het slotfeest bij 1811 Dance & Drinks (kaarten alleen via voorverkoop).

Hoogtepunt wordt natuurlijk weer de botenparade door de Alkmaarse grachten. Ellie Lust, bekend van “Wie is de mol”, zal bij de start om 14.00 uur aanwezig zijn. De parade eindigt om 16.00 uur op het Waagplein. Meer informatie op Alkmaarpride.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl