Alkmaar Centraal

De organisatie van het Tom van der Kolk Kata Tournament kijkt tevreden terug op een geslaagd toernooi. Vijf podiumplaatsen voor de eigen karateka’s waren de kers op de taart. Sacha Kruijer (meisjes 16/17 jaar) behaalde net als vorig jaar het goud, Ikrame Bounab (meisjes 14/15 jaar) en David Bruijn (heren 18+) wonnen het zilver en Demi Huntelerslag (meisjes 14/15 jaar) en Steven Volkers (heren 18+) gingen met het brons naar huis.

Na een geslaagd debuut in 2015 werd besloten een tweede editie te organiseren, maar dan in de nieuwe topsporthal in De Meent. Een prachtig visitekaartje, zowel voor de organisatie als gemeente Alkmaar. 

Dit jaar waren er clubs uit België en Duitsland te gast, en ze waren zondag zeer te spreken over de organisatie. De club uit het Duitse Rastede heeft al aangegeven volgend jaar met een grotere delegatie acte de présence te geven.

Het Kata Tournament werd vooral mogelijk gemaakt door Grand Hotel Alkmaar, College Hotel Alkmaar, Inktweb, Jumbo Duijvelshoff, Rodi Media en Gudz, de winkel voor vechtsporten en meer uit Noord-Scharwoude.
(foto: Desirée Mertens, KBN)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl