Amsterdam is wereldwijd een bijzonder populaire toeristenbestemming. Vorig jaar bezochten 17 miljoen toeristen de hoofdstad en dit jaar worden er nóg meer verwacht; allemaal mensen die dol zijn op Hollandse iconen als molens, klompen en kaas. Een belangrijke doelgroep voor kaasstad Alkmaar dus.

Reden voor Alkmaar Marketing om te gaan samenwerken met het Amsterdamse ticketbureau Tours & Tickets. Bij de vele kantoren van dit bureau kunnen toeristen dit zomerseizoen een kaartje voor een vrijdagse trip naar Alkmaar kopen. Met een gids gaan ze per bus naar gemeente Alkmaar, waar ze de Kaasmarkt en de Schermer Molens bezoeken.

Begin mei wordt de Tours & Tickets-trip naar Alkmaar onder de aandacht van de toeristen gebracht door een delegatie van Alkmaarse Kaasmeisjes. Deze campagne begint op maandag 2 mei op de Dam. Vanaf die dag wordt ook in de nieuwe I Amsterdam-store in het Amsterdamse Centraal Station promotie voor Alkmaar gemaakt.

Pin It
Bekeken: 4016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/