Alkmaar Centraal

De wandelgroep 'Klaar mee - loop mee' is wegens succes aan het uitbreiden. Nu wordt er ook gezellig gewandeld op de zaterdagmorgen vanaf De Alkenhorst. Iedereen die een gezonder en gezelliger leven is vrij om zich aan te sluiten en eens, twee keer of zelfs drie keer in de week mee te wandelen voor een euro'tje.

Er zijn al 90 mensen die regelmatig meedoen met Klaar mee - loop mee. Zij wandelen maandag om 9:30 uur, dinsdag om 19:00 uur en nu dus ook op zaterdag om 10:00 uur. Start- en eindpunt is De Alkenhorst. Achteraf kan men hier nog gezellig napraten met een drankje.

Initiatiefneemster van Klaar mee - loop mee is Jolanda Huiting. Zij overwon kanker en een chemokuur, maar het sloopte haar wel fysiek en emotioneel. Jarenlang was ze was futloos en kon ook slecht accepteren dat ze dingen niet meer kon. Op en daar ging de schakelaar om tijdens het douchen en was ze er klaar mee. En zo ontstond het idee Klaar mee - loop mee, want wandelen ging nog wel.

Naast dat het Jolanda zelf heel veel goed doet, ziet ze de mensen die zich aansloten ook opbloeien, omdat ze met elkaar gezellige groepen vormen en tegelijkertijd natuurlijk fitter worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl