Alkmaar Centraal

Alkmaars Talent is in 2014 voor het eerst georganiseerd. Wegens het grote succes komt er in 2016 een tweede editie. Alkmaars Talent is een talentenjacht voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar uit Alkmaar en omgeving. Inschrijven voor de verschillende voorrondes in juni kan tot uiterlijk 23 mei.

Wie nog geen 19 jaar is en het leuk vindt om te zingen, te dansen, muziek te maken of zich anders te uiten en dat aan publiek wil laten zien en horen kan zich nu aanmelden. Dat kan solo of met een groep, voor de voorrondes van Alkmaars Talent. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt kun je jezelf aanmelden, want ieder kind krijgt een kans.

Deelnemers kunnen zelf kiezen waar ze auditie willen doen: op 11 juni in Wijkcentrum Overdie, op 12 juni in Artiance, op 18 juni in Wijkcentrum de Oever of op 19 juni in de Rijper Eilanden.

Op 13 november vindt, na de kwartfinales en de halve finale, een spetterende finale plaats in TAQA Theater De Vest. Winnen is leuk, maar natuurlijk gaat het ook om plezier en jezelf verbeteren.

Aanmelden kan tot 23 mei op alkmaarstalent.nl. Op deze website en ook op Facebook is actuele informatie te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl