Alkmaar, 23 oktober 2012. InHolland staat voor het tweede jaar op rij als laagst genoteerd van alle HBO-scholen in Nederland. De uitslag in de op dinsdag verschenen Keuzegids Hbo Voltijd 2013. De gids gebruikt statistieken over studiesucces, opiniepeilingen onder studenten en het oordeel van deskundigen uit de accreditatie. Het beste scoort opnieuw Hogeschool Avans in Noord-Brabant, met wederom 71 punten.  Hogeschool InHolland heeft nu een score van 51 punten. Van alle opleidingen in Alkmaar scoren de opleidingen Elektrotechniek en Bedrijfskunde overigens wel goed.

Een factor voor de lage stand zou kunnen zijn dat de instroom van studenten in 2011 verminderde met 30 procent. Er moesten zo'n 600 medewerkers (470 fte) verdwijnen. Specifieke cijfers van de vestiging in Alkmaar zijn niet bekend. De problemen bleken destijds echter in de hele sector te zitten. Slechts 25% werd daadwerkelijk aan onderwijsuitvoering besteed. Het leek erop dat docenten de bui al zagen hangen en hun positie veilig stelden door op zoek te gaan naar andere functies. InHolland was in 2011 wakker geschud, mede doordat zij het hardst geraakt werden, maar de voortrekkersrol heeft het instituut blijkbaar niet kunnen nemen.

 

 

Pin It
Bekeken: 1457x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/