Alkmaar, 24 oktober 2012. Het mag zeker een drukke nacht voor de Alkmaarse brandweer worden genoemd. In de aanloop van de nacht van dinsdag op woensdag moest er al drie keer uitgerukt worden voor containerbrandjes, maar ook tijdens de nacht zelf hebben de brandweerlieden maar weinig van hun bed gezien. Rond half twee bleek in de Jongkindlaan de achterkant van een bedrijfswagen in de brand te staan. Door snel ingrijpen van de brandweer was er weinig schade aan de binnenkant van het busje. Rond kwart over stond in de Bloemaertlaan de achterkant van een Mercedes in lichterlaaie. Ook hier kon voorkomen worden dat de auto geheel uitbrandde, deze keer omdat een passerende brandweerman het brandje in een vroeg stadium ontdekte.

Daarna was een auto die in de Tethart Haagstraat geparkeerd stond 'aan de beurt'. De brand werd opgemerkt door een afgaand autoalarm. Maar ondanks de pogingen van de eigenaar die de brand met een tuinslang te lijf ging brandde de achterzijde van de auto volledig af. Omdat het vermoeden bestaat dat het in alle gevallen om brandstichting gaat, zijn alle auto's afgevoerd om eventuele sporen veilig te stellen. Deze branden zetten het aantal autobranden in oktober in Alkmaar op zes.

 

Pin It
Bekeken: 1784x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/