Alkmaar, 24 oktober 2012. Yab Yum- Het Circus van de Nacht komt op 29 en 30 oktober naar Theater de Vest. Het is een spektakel over 's werelds meest beroemde bordeel in de sfeer van Moulin Rouge, Burlesque en Fellini. Onverbloemd realistische scènes, opwindende dansnummers en internationaal bekroonde circusacts in een grootschalige show. Uitgangspunt is de bestseller van Yab Yum oprichter Theo Heuft, die met zijn club de prostitutie in een Gouden Lijst zette. De onderwereld bedreigde Theo echter met de dood en nam de club over.

Met o.a. Annick Boer, Nelly Frijda, Richard Groenendijk (Poelifinario winnaar 2012), Bas Muijs, Rutger Le Poole, Joel de Tombe, Michel Sorbach, Beat the Best winnaars Martin van Bentem en Marielle Constancia, bekroonde circusacts en live band. Concept en idee zijn van Henk van der Meijden en Monica Strotmann, het script is geschreven door Dick van den Heuvel, regie voert Daniel Cohen. De kostuums en de vormgeving zijn van de hand van Jan Aarntzen, musical director is Ivan Vanhetten en de choreografie is gemaakt door Roemjana de Haan en Caroline Canters.

Pin It
Bekeken: 1521x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/