Alkmaar Centraal

Heren 1 van DAW speelde zaterdagavond in Amstelveen de laatste wedstrijd het seizoen tegen de Snippen. De thuisploeg bouwde de voorsprong gestaag op en sloten af met 10-6 winst. De Snippen, als tweede geëindigd in de competitie, heeft een goed seizoen gehad, het seizoen van DAW kon beter.

De wedstrijd had een strafworp nodig om de score te open, zei het via DAW-keeper Van Stigt. Scoren bleek lastig voor beide teams, de eerste periode eindigde in 2-0. DAW was vooral erg onzorgvuldig in de aanval. Passen ging slordig en de afronding was lang niet scherp, zodat het team niet verder kwam dan een aantal afzwaaiers.

In de tweede periode zette Jeroen Dahchi ook DAW op het scorebord, echter scoorde de Snippen opnieuw twee keer (4-1). In de derde periode vonden beide teams wat vaker het net, al bleef het spelbeeld rommelig, vooral van DAW-zijde. De ruststand werd 8-3. Het thuisvoordeel en de ervaring met het aan één kant ondiepe bad bleken de Snippen in de kaart te spelen. De ploeg kwam in de laatste periode nauwelijks nog in gevaar. De eindstand werd bepaald op 10-6.

Heren 1 van DAW eindigde als achtste in de 3e Bondsklasse B, vlak boven het Beverwijkse KZC en zes punten achter Hoorn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl