Op donderdag 19 mei opent Primark de deuren van de nieuwste vestiging op de Laat 128 in Alkmaar. Vanaf 11.00 uur zijn bezoekers welkom om een bezoek te brengen aan deze nieuwe modehotspot. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 3200 vierkante meter en drie verdiepingen. Ook Primark’s uitgebreide Beauty assortiment en de Huis & Interieurcollectie zijn in Alkmaar verkrijgbaar.

De nieuwe winkel voldoet aan het meest recente winkelconcept van Primark en is ingericht op maximaal winkelplezier en winkelcomfort met 41 kassa’s, 39 paskamers en 85 paspoppen. Primark stimuleert bovendien de lokale werkgelegenheid: de winkel ontving in totaal ruim 1600 sollicitaties, waarvan uiteindelijk ruim 200 sollicitanten werden aangenomen en binnenkort aan de slag gaan bij Primark Alkmaar.

`We zijn trots op ons nieuwe filiaal in Alkmaar en we kijken er naar uit om onze klanten te verwelkomen op 19 mei. Primark biedt Amazing fashion, Amazing prices in een optimale en inspirerende winkelomgeving. Onze klanten delen hun inspiratie via #Primania waar inmiddels al meer dan 10.000 looks zijn gepost”, aldus een woordvoerder van Primark.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei maakt het winkelend publiek in het centrum van Alkmaar bovendien kans op VIP kaarten voor de pre-opening van Primark Alkmaar op 19 mei. Dat weekend worden 5000 ‘I Love Primark Bags’ uitgedeeld in de omgeving van Primark. Vijf daarvan bevatten een Golden Ticket waarmee twee toegangskaarten en een exclusieve verassing te winnen zijn. 

Pin It
Bekeken: 11980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/