Alkmaar Centraal

Als vervolg op de Feestweek in de Hoornse Vaart lanceert Alkmaar Sport deze week een nieuw product ter ere van het 35-jarig bestaan van het sportcomplex: Onbeperkt Aquafitness voor €14,95 per week. 

Marcel Ruitenberg vertelt: “Onbeperkt Aquafitness biedt de mogelijkheid van meerdere keren per week sporten en geeft daarnaast enorm veel flexibiliteit. In het drukke leven van vandaag past het de ene dag beter om in de ochtend te sporten terwijl de volgende week de avonden of weekenden beter uitkomen.” Met dit abonnement kiezen deelnemers iedere week opnieuw uit het volledige aquasportaanbod. Er zijn bijvoorbeeld lessen Aquajoggen, Aquarobics, AquaFit en AquaXtreme. Er zijn lessen in de ochtend, middag en avond, zowel op weekdagen als in het weekend.

Aquafitness is er in veel verschillende vormen, met muziek, in diep en ondiep water. “Voor iedereen is er wel een goede en leuke les te volgen, wat het niveau of de conditie ook is. Wat alle aquasporten gemeen hebben, is dat je door sporten in het water een ijzersterke conditie opbouwt en een strakker lichaam ontwikkelt, doordat (bijna) alle spieren gebruikt worden,” aldus Ruitenberg. Door de weerstand van het water wordt wel 40% meer verbrand dan bij sporten op het land. Nog een voordeel van sporten in het water is dat er door de opwaartse druk van het water minder belasting is op knie- en enkelgewrichten. Ook verdwijnen spierspanningen dankzij de masserende werking van het water. Zwemsport is hierdoor een laagdrempelige manier om in beweging te komen.

Onbeperkt Aquafitness voor € 14,95 per week. Betaling geschiedt per vier weken; het abonnement bedraagt € 59,80 per vier weken. Het volledige aanbod aquasporten is te vinden op de website www.hoornsevaart.nl/onbeperkt-aquafitness of www.zwembaddehout.nl/onbeperkt-aquafitness

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl