×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 648 niet laden

Alkmaar, 25 oktober 2012. Tijdens de kick-off bijeenkomst van het evenement '538voorWarChild' in de Grote Kerk werden Alkmaarders opgeroepen om een actie te organiseren voor dit evenement, dat op 24 maart 2013 naar Alkmaar komt. Alkmaarse kunstschilder Hetty Branderhorst is één van de eerste initiatiefnemers. Zij wil graag een bijdrage leveren voor dit goede doel. En vond Ceda Lablans en Veronique Asselman bereid dit samen met haar te doen. Vanuit haar passie voor kunst gaat Hetty een kunstveiling organiseren.

De opbrengsten van de veiling gaan naar War Child. De kunstveiling is één van de eerste concrete acties die nu gaat lopen om geld in te zamelen. Hetty heeft met haar enthousiasme al een aantal gevestigde kunstenaars bereid gevonden een kunstwerk voor de kunstveiling beschikbaar te stellen. Theater De Vest heeft direct haar medewerking toegezegd. In het theater worden de stukken geëxposeerd en geveild op de dag van het evenement.

Op 24 maart 2013 komt 538 naar Alkmaar, waar ze 24 uur live radio gaan uitzenden. Dit is onderdeel van hun actieweek, waarbij ze acht dagen achter elkaar steden in Nederland bezoeken. Dit alles om War Child onder de aandacht te brengen en zoveel mogelijk geld voor dit goede doel te genereren. Meer informatie is te vinden op www.538voorwarchild.nl. Ook is het mogelijk om acties op deze site aan te melden.

Op de Kunst10daagse in Bergen zijn de deelnemende kunstenaars aanwezig. Het zijn allemaal kunstenaars uit de regio Alkmaar, zoals Pauline Bakker, Arie Koning, Robbert Waas, Ellen de Nooijer, Tineke Hoogendam, Giorgi Shengelia, Cora Vries, Gerrit van den Berg, Kitty Meijering, Marjolijn de Bruin, George Juriaans, Hermanus en natuurlijk Hetty Branderhorst. De deelnemende kunstenaars zijn op de Kunst10daagse te herkennen aan het vignet van 538 voor War Child

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl