×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 648 niet laden

Alkmaar, 26 oktober 2012. Het kruispunt van de Tesselsebrug, Noorderstraat en Noorderkade is van zondagochtend 28 oktober tot en met maandagavond 29 oktober volledig afgesloten voor verkeer. Dit vanwege wegwerkzaamheden aan de kruising, om het tweerichtingsverkeer op de Noorderstraat mogelijk te maken. De omleidingsroute voor al het verkeer loopt via de Kanaalkade, de Friesebrug, de Frieseweg, de Kwakelkade en de Pettemerstraat, in beide richtingen. Op de Kanaalkade wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer toegestaan, om de omleiding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Alle omleidingsroutes voor autoverkeer worden met behulp van gele borden aangegeven.

Door het terugbrengen van het tweerichtingsverkeer op de Noorderstraat ontstaat een centrumring op Overstad. Het verbeteren van de bereikbaarheid is één van de speerpunten van het college. De huidige verkeersroute via de Simsonstraat/Pettemerstraat is niet optimaal. Het terugbrengen van tweerichtingsverkeer op de Noorderstraat zorgt voor een kortere en logische route naar de binnenstad. 

De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de website van de gemeente onder het kopje 'Werk in uitvoering'.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl