×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 648 niet laden

Alkmaar, 26 oktober 2012. De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) organiseert op donderdag 1 november in UMC Utrecht én in diverse andere ziekenhuizen een interactieve avondbijeenkomst, met als thema 'Hoe wil jij bevallen?'. Medisch Centrum Alkmaar (MCA) is een van de deelnemende ziekenhuizen en de gynaecologen nodigen zwangere vrouwen en geïnteresseerden uit om van 19.30 tot 20.30 uur in de vergaderzaal op de kraamafdeling (370) via de live stream de discussie in Utrecht te volgen. Men kan met eigen telefoon of tablet interactief reageren. Wifi is beschikbaar. Na afloop kan men napraten met gynaecologen en verloskundigen. De zaal is open om 19.00 uur. Deelname is gratis. Wel is aanmelden noodzakelijk.

De NVOG bestaat 125 jaar en organiseert de interactieve bijeenkomst in het kader van dit jubileum. Gekozen is voor het thema 'Hoe wil jij bevallen'. In de media wordt veel aandacht besteed aan dit onderwerp, maar de vrouw zelf is hier weinig over aan het woord geweest.

De NVOG wil hier verandering in brengen en stelt zwangere vrouwen en geïnteresseerden op 1 november in de gelegenheid te reageren. Tijdens de bijeenkomst in UMC Utrecht wordt gesproken over drie onderwerpen, die door patiënten kort worden ingeleid. Een onafhankelijk voorzitter leidt het gesprek met gynaecologen en verloskundigen. In MCA kan men via een live stream de discussie volgen en interactief reageren. Ter voorbereiding op de avond is het mogelijk om vragen en reacties door te geven aan de NVOG. De meest gestelde vragen zullen op 1 november aan de orde komen. Meer informatie staat hier vermeld.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl