Alkmaar Centraal

Alkmaar Sport organiseert dinsdagavond 10 mei een Sportkenniscafé voor alle sportverenigingen uit Alkmaar en omstreken. Deze avond bij Rabobank Alkmaar staat vanaf 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur, geheel in het teken van het onderwerp ‘Vluchtelingen en sport’. Verenigingsbestuurders en andere geïnteresseerden kunnen zich tot vrijdag 6 mei aanmelden voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze maand zullen 600 vluchtelingen het voormalig belastingkantoor aan de Robonsbosweg in Alkmaar betrekken. Dit zijn mensen die hun eigen talenten bezitten en graag iets om handen hebben. Op dinsdag 10 mei organiseert de verenigingsadviseur van Alkmaar Sport een Sportkenniscafé voor (bestuursleden van) verenigingen uit de gemeente Alkmaar en omgeving. Hierin wordt ingegaan op wat sportverenigingen voor deze tijdelijke inwoners van Alkmaar kunnen betekenen. Het Sportkenniscafé wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Alkmaar.

Specialisten uit diverse werkvelden, o.a. van het Kenniscentrum Sport, het COA en Alkmaar Sport komen bij elkaar om sportverenigingen te informeren over ervaringen in andere gemeenten en antwoorden te geven op vragen. Centraal staan vragen zoals ‘waar ligt de behoefte van de doelgroep?’, ‘hoe bereik ik deze en overbrug ik de taalbarrière?’ en ‘hoe zit het met de financiën?’. 

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 10 mei van 19.00 tot 21.00 uur bij Rabobank Alkmaar aan de Robonsbosweg. De toegang is gratis. Aanmelden en vooraf vragen insturen kan tot vrijdag 6 mei per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl