×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 648 niet laden

Alkmaar, 28 oktober 2012. Ben je tussen de 9 en 12 jaar oud, ben je gek van schaatsen en wil je dat meer mensen jouw favoriete sport gaan beoefenen? Zorg er dan voor dat jij de ambassadeur wordt dat van het Ijsplein. Dit is de schaatsbaan die speciaal voor de kerstmarkt gebouwd wordt op het Canadaplein. Die schaatsbaan is er van 7 december tot 6 januari en op die dagen kun je er van 10 tot 22 uur van alles beleven op het ijs, bijvoorbeeld schaatsclinics. IJSTIJD! is een idee van de KPN Junior Schaatsclub en bedoeld om kinderen aan het schaatsen te krijgen. En jij kan daarbij helpen! Wat moet je daarvoor doen? Het belangrijkste is dat je al je vriendjes en vriendinnetjes probeert enthousiast te maken voor jouw favoriete sport.

Maar het is natuurlijk heel goed als je iedereen die je kent naar de ijsbaan kan krijgen! Ze hoeven zelf geen schaatsen te hebben, want die kun je daar huren. Je moet wel een beetje weten hoe Twitter en Facebook werken om leuke weetjes en foto’s te plaatsen. Je kan natuurlijk ook gewoon je ouders laten helpen. Als jij als ambassadeur gekozen wordt, moet je wel 9 tot 11 november tijd hebben, want je gaat op één van die dagen naar het KPN Nederlands Kampioenschap Afstanden. En dan niet alleen om te kijken. Nee, je mag meehelpen met de prijsuitreikingen! En dan komt oud-wereldkampioen Barbara de Loor ook nog eens een keer voor jou naar Alkmaar om je schaatsles te geven en met je te lunchen. 

Verder krijg je dezelfde trainingstrui die de echte topschaatsers dragen én krijg je een kaart waarmee je elke dag gratis het Ijsplein bij de kerstmarkt op mag. Dat kost normaal 5 euro. Wat moet je doen om de Alkmaarse ambassadeur van IJSTIJD! te worden? Vraag je ouders om je voor 1 november in te schrijven, en schrijf wat jij zal doen om zoveel mogelijk mensen naar het Ijsplein te laten komen. Dat kan op de website van de KPN Junior Schaatsclub. Daar kan je ook meer te weten komen over deze gratis Schaatsclub. Hier vind je meer over de kerstmarkt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl