Dit jaar moet het evenemententerrein van Geestmerambacht het doen met ‘slechts’ twee festivals: het gaat volgens organisator Marco Kuiper niet lukken om nu nog het festival Summer of Love te organiseren. Dit meldt het NHD.

De afgelopen maanden is er een aantal berichten over het nieuwe geesteskindje van Marco Kuiper naar buiten gekomen: eerst zou Summer of Love op 5 mei plaatsvinden, toen zou het misschien in plaats van het pas afgelaste Saturday Live Festival komen, vervolgens kwam Summer of Love er toch weer niet, en toch weer wel, maar nu is duidelijk dat het niet meer mogelijk is om het festival dit jaar in het Geestmerambacht te laten plaatsvinden omdat er te kort tijd is om een goede programmering te maken.

Eind maart gaf Kuiper nog aan meer tijd nodig te hebben om te bepalen of hij Summer of Love dit jaar in het Geestmerambacht kon organiseren. Nu, een maand later laat hij dus weten dat het hem dit jaar niet gaat worden. Misschien volgend jaar, ‘ergens in de driehoek Alkmaar-Heerhugowaard-Langedijk’.

Dit jaar vinden er dus twee festivals plaats in het Geestmerambacht: Indian Summer op 3 en 4 juni en het Country Dance Festival van 20 tot en met 24 juni.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl