Alkmaar Centraal

KunstNetTV maakte samen met dansers Cecile van den Idsert en Rob Karsten de clip ‘When… I look into your eyes...’ Een intiem dansduet met een sensibel geraffineerd spel van zien en gezien worden. ‘When… I look into your eyes...’ is bewegingstheater pur sang.

Cecile van den Idsert en Rob Karsten werken al lang samen. Denk aan bewegingstheater op locatie, choreografie, dansles en coaching en diverse theaterprojecten. De dans is hun grote passie. Vanuit  verschillende dansachtergronden (klassiek en dansexpressie) inspireren zij elkaar en vullen elkaar feilloos aan. Regelmatig worden Rob en Cecile gevraagd om voor speciale gelegenheden een dansvoorstelling  te bedenken. Bij voorstellingen op locatie is het een extra uitdaging om de dans qua beweging en expressie te laten versmelten met de directe omgeving. Ook het werken met gedurfde materialen zoals verf of beperkende kostuums geven een extra impuls aan de dansvoorstelling.

Voor het danspaar was het een grote uitdaging om in de Alkmaarse Gasfabriek met de (dans) elementen kracht en tijd vrij te spelen met hun bewegingstaal. De passie voor de dans moet voelbaar zijn in het duet. Het aftasten van elkaars bewegingsmogelijkheden zijn tijdens elk maakproces een ware zoektocht. Het onderlinge gevoel en de bewegingen moeten kloppen. Ook de dansvoorstelling “When…I look into your eyes” is hier een pakkend voorbeeld van.

Kijk voor meer informatie en KunstNetTV programma’s op: www.kunstnet.tv. Uitzendingen op Alkmaar Centraal: KunstNetTVfilm: iedere dag om 10.00 uur en 22.00 uur

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl