Alkmaar, 30 oktober 2012. Het afgelopen weekend was het druk bij de Alkmaarse Mixed Hockeyclub. Op zaterdag om 9.00 uur verzamelden zich bijna 50 kinderen voor het 3e en laatste dagje hockeykamp, dat plaatsvond tijdens het Herfstkamp van Heren 1. Het was een succes en wellicht het begin van een traditie. Naast hockeyen waren er diverse activiteiten. Er was ook een soort loterij vergelijkbaar met de Alkmaarse Badeendjeswedstrijd. Hockeyballen werden in een opgebouwd bassin door een windmachine richting een doel geblazen. De grote prijs was maar liefst een reis naar Curaçao. Uiteindelijk was het de bal van Erik Vogel die het eerst aankwam.

Ondertussen druppelden de OldStars binnen, een gezellig weerzien van oude bekenden, veel zoenen en 'je bent niets veranderd'! Er werd een sportief potje gemixt gehockeyd, met heren en dames, jonge senioren en veteranen met én tegen elkaar. Daarna volgde de topper van de dag: de Boekaniers tegen oud H1, met daarbij de zo belangrijke 3e helft. Het was tevens een goede gelegenheid om Alkmaarse internationale toppers in het zonnetje te zetten. Rob ten Cate, Stella Bartlema en Klaas Veering namen een schild in ontvangst. Teun de Nooijer en Mascha van der Vaart konden helaas niet aanwezig zijn. Annelies Kuijs presenteerde vervolgens de lustrumwijn.

Zondag heeft H1 weer belangrijke punten gepakt tegen het Gooische. Concurrent Overbos heeft punten laten liggen, waardoor onze mannen nu stevig 1e staan. Dames 1 ging helaas niet met 3 punten naar huis. Wel 3 doelpunten gescoord, maar het Gooische helaas ook. Volgend weekend speelt D1 thuis tegen Athena, H1 thuis tegen Overbos en sluiten we af met 'Kabouter TD'. Binnenkort zijn er nog meer feestelijkheden bij AMHC. Over twee weken viert de club namelijk zijn 100ste verjaardag.

Bekeken: 1394x