Alkmaar Centraal

Binnenkort is in het voormalige V&D-gebouw aan de Laat in Alkmaar een bijzondere voorstelling van Karavaan te zien. De voorstelling is er een in de themaserie 'Gelukszoekers' van Karavaan. Zangeres en harpiste Ekaterina Levental neemt in de voorstelling haar publiek mee op "De Weg” die zij als tiener aflegde. Die weg begon in Tashkent en leidde van land naar land toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie Oezbekistan moesten verlaten.

In een regie van Chris Koolmees vertelt en zingt Ekaterina over het vallen en opstaan tijdens de vlucht, over het verlies van vriendschappen en vervreemding, maar ook over de veerkracht en hoop voor de toekomst. De Weg toont de onuitputtelijke veerkracht van een kind in dramatische omstandigheden. Het is een bijzonder en persoonlijk verhaal, dat tegelijkertijd heel herkenbaar is.

De Weg is op 7 mei 2016 om 20.00 te zien bij Karavaan, in het voormalige V&D-gebouw aan de Laat in Alkmaar. Meer informatie is te vinden op www.aafkedirckx.com en op www.ekaterina.nl. Kaarten zijn te bestellen op http://www.karavaan.nl/programma/de-weg/.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl