Alkmaar Centraal

Zaterdagochtend heeft betaald voetbal scheidsrechter Dennis Higler het KNVB - ARAG FairPlay certificaat uitgereikt aan SV De Rijp. Dit meldt de club trots op de eigen website. Het certificaat staat voor professioneel arbitragebeleid binnen een vereniging.

Er zijn maar 53 voetbalverenigingen van de rond 3.000 in Nederland, die het FairPlay certificaat hebben. De KNVB heeft als doel het aantal uit te breiden, mede door inzet van de gecertificeerde clubs. Daartoe staat de club nu vermeld in de “Wall of Fame” op scheids-assist.nl, hét platform voor wie meer wil weten over arbitrage.

Voorzitter Erik Oudshoorn deed het welkomstwoord en coördinator Hans Knijn presenteerde het arbitrageplan. Daarna tekenden Erik Oudshoorn, Dennis Higler en KNVB-afgevaardigde Hans Buitenhuis het convenant. Higler reikte het bijbehorende FairPlay Zone bord uit en een sporttas met coördinatorsjas, scheidsrechtershirts, scoreboekjes, pennen, tossmuntjes en kaarten.

Na de ceremonie floot Ron van Dort, met nieuwe uitrusting, SV De Rijp C2 - Hollandia C2 onder toeziend oog van Higler en andere scheidsrechters. Tijdens de lunch sprak Higler lovend over Van Dort, gaf tips en vertelde over zijn ervaringen. (foto: Coen Stoop)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl