De auto van snackbar De Snackerij in Heerhugowaard die maandag op brutale wijze door een klant werd gestolen is weer terecht: de dief was er om onbekende reden op de Kennemerstraatweg in Alkmaar mee tegen een hek gebotst, waarop de auto dwars op de baan kwam te staan. Hij wist aanvankelijk te ontkomen, maar werd even later door agenten opgepakt.

De bestuurder was na het ongeval enige tijd onwel. Een vrouw wist de autosleutels af te pakken, waarop de man er alsnog vandoor ging terwijl buurtbewoners hem tevergeefs probeerden tegen te houden.

De man, een 34-jarige Heerhugowaarder, werd even later op de Wendelaarstraat door toegesnelde agenten aangehouden. De man is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

De auto bleek een dag er voor gestolen bij een snackbar aan de Nijverheidsstraat in Heerhugowaard. Helaas voor de Snackerij is de auto wel wat beschadigd geraakt door de botsing met het hek.

Pin It
Bekeken: 3878x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/