Alkmaar Centraal

Tijdens de Pinksterdagen, 15 en 16 mei, is zwembad Hoornse Vaart geopend tussen 09.00 en 16.00 uur. Ter ere van het 35-jarig bestaan van het sportcomplex zijn als verrassing voor de recreatieve zwemmers bijzondere opblaasbare hindernisbanen gereserveerd.

Op zowel 15 als 16 mei ligt er een vrolijk gekleurde wipe-out in het 50-meterbad. De Dubbele Zig Zag Jungle is een spectaculaire hindernisbaan, geschikt voor zwemmers met minimaal een A-diploma. Het wedstrijdelement is groot, omdat je met zijn tweeën tegen elkaar over de baan kan.

Voor de kinderen zonder zwemdiploma ligt in het Instructiebad het Experience Centre, dat regelmatig ingezet wordt tijdens de zwemlessen van beginnende zwemmertjes. Klimmen en klauteren over deze hindernisbaan helpt hen watervrij te maken op een heel plezierige manier.

De wipe-out baan ligt in het bad van 10.30 tot 16.00 uur, het Experience Centre van 09.00 tot 16.00 uur. Meer informatie, waaronder de exacte openingstijden per bassin, is te vinden in de Sportagenda op hoornsevaart.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl