Alkmaar Centraal

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn vijf jongens van 15 tot en met 17 gewelddadig beroofd, terwijl ze gezellig samen zaten bij de open plek in het Heilooërbos, in de buurt van de Kattenberg. De jongens raakten door de mishandeling gewond aan hun gezicht.

Rond 04:10 uur werd het groepje vrienden overvallen door een blanke en een lichtgetinte man van ongeveer 22 tot 27 jaar. De twee mannen mishandelden de jongens en bedreigden ze met onder andere een steekvoorwerp. Het groepje moest hun geld, telefoons en andere kostbaarheden afstaan en ook de sleutels van twee scooters werden afgepakt.

De daders vluchtten na de overval, rond 04.15 uur, weg op de scooters van de jongens. Ze reden over het via het fietspad door het Heilooërbos, in de richting van Alkmaar. De gestolen scooters zijn een zwart-rode Piaggio Zip en een matkleurige midnight blue Piaggio Zip. 

Wie meer denkt te weten over deze gewelddadige beroving, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Alkmaar via tel.nr.: 0900-8844. Meld misdaad anoniem: 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl