De één probeert op luidruchtige wijze klanten naar de kraam te krijgen, een ander houdt de aandacht van de al aanwezige geïnteresseerden stevig vast en lokt zo nog meer nieuwsgierigen naar zich toe.

Wie zaterdag door de binnenstad van Alkmaar liep kon naast het gebruikelijke winkelaanbod ook terecht bij de talrijke standwerkers. En natuurlijk hadden ze allemaal koopwaar meegenomen dat in geen enkel huishouden mag ontbreken. Van traditioneel snijgerei tot de modernste oplossingen voor problemen waarvan je soms het bestaan niet eens kent, alles werd aangeboden met een soeplesse die de nodige oefening verraad. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp legde de kennis en kunde voor ons vast in een mooi fotoalbum dat te bekijken is via onze Facebookpagina.

Ook voor bezoekers die de hand strak op de knip hielden was het standwerkersconcours vermakelijk om te bekijken en beluisteren. Maar de bezoekers met een beïnvloedbaar brein... die hebben waarschijnlijk weer een iets vollere kast.

Pin It
Bekeken: 4598x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/