De politie kreeg zaterdagavond twee meldingen van bestuurders die vermoedden dat hun medeweggebruikers onder invloed van alcohol reden.

De eerste melding kwam rond 19.30 uur binnen en betrof een bestuurder die hevig slingerend over de Nollenweg in Alkmaar reed. Op de Acacialaan hielden agenten de automobilist staande en namen ze een blaastest af. Er bleek behoorlijk wat alcohol in het spel te zijn, waarop de beginnend bestuurder, een 32-jarige Purmerender dan ook zijn rijbewijs moest inleveren. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Later op de avond kreeg de politie vanaf de N242 in Heerhugowaard een tweede melding van een mogelijk beschonken bestuurder. Hier bleek het echter niet om een drank- maar om een slaaprijder te gaan. De automobilist was rond 23.15 uur zo vermoeid dat hij last kreeg van concentratieverlies, wat leidde tot slingerend rijgedrag. Een blaastest wees uit dat er geen drank in het spel was. De bestuurder kreeg het advies om vooral niet meteen weer verder te rijden.

Pin It
Bekeken: 3021x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/