Zo'n 300 bezoekers hadden zich bij het COA aangemeld voor de 'open avond', het resulteerde in wachtrijen bij de ingang. Het publiek dat wel eens een kijkje wilde nemen in de nieuwe COA vestiging aan de Robonsbosweg was divers en geïnteresseerd. Het was vervolgens aan de COA medewerkers om alle afgevuurde vragen te beantwoorden.

Over bijvoorbeeld de hoeveelheid mensen per ruimte. In het geval van het voormalige belastingkantoor is dat nogal verschillend. Vanwege de al bestaande (kantoor-)indeling moest er flink geïmproviseerd worden en lijkt de ene ruimte adequaat of 'ruim', terwijl de volgende ruimte bijna claustrofobisch aandoet wanneer verteld wordt dat er straks zes mensen zullen wonen. Toch voldoen alle ruimtes aan de wettelijke norm van vijf vierkante meter persoonlijke ruimte per persoon, inclusief bed, stoel en kast.

De kamers zijn sober en functioneel maar een flinke vooruitgang voor de toekomstige bewoners volgens woordvoerder Gerrie van den Berg. "Veel mensen komen vanuit een noodlocatie zoals een tent met alleen schotten tussen de bedden naar dit AZC waar ze in ieder geval zelf kunnen koken en de deur van de kamer kunnen sluiten". In het voormalige belastingkantoor kunnen 300 vluchtelingen worden opgevangen die daarna moeten doorstromen naar een eigen (of gedeelde) woning.

Pin It
Bekeken: 4832x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/