Zondag 29 mei houdt Scouting Don Bosco in Alkmaar zijn jaarlijkse open dag. Dit jaar is de open dag in het thema van 1001 Arabische nachten. Kinderen van alle leeftijden kunnen dan komen schatzoeken op het scoutingterrein achter de voormalige gevangenis Schutterswei. Via die activiteiten kunnen ze delen van een schatkaart verdienen. Als ze de laatste activiteit hebben uitgevoerd is de schatkaart compleet en kan de zoektocht beginnen. De activiteiten die de kinderen kunnen doen variëren van het klimmen op een scoutingtoren tot brood bakken boven een kampvuur.

De open dag is op 29 mei van 13.00 tot 16.00 bij scouting Don Bosco: bij de stadsboerderij, naast voormalig gevangenis Schutterswei aan de Prins Bernhardlaan 9. Meer informatie is te vinden op de website van Scouting Don Bosco.

Pin It
Bekeken: 4624x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/