Een 35-jarige vrouw is maandagmiddag rond 17:30 uur aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in de Boterstraat. De politie is nog op zoek naar twee mannelijke handlangers. Zij wisten te ontkomen, ondanks dat omstanders nog achter hen aan waren gerend.

Het trio had in de winkel zonnebrillen en een telefoon gestolen. De eigenaar van de winkel kon de vrouwelijke verdachte in de kraag vatten. Deze verzette zich vervolgens, maar hij kon haar op de grond houden totdat de politie aanwezig was om haar over te nemen. De vrouw had een geprepareerde tas bij zich met hierin enkele van de gestolen goederen.

De politie is op zoek naar de twee mannelijke verdachten. Beide mannen zijn blank, 20 tot 30 jaar oud, ongeveer 1,70m lang en ze hebben kort zwart haar. De één heeft echter een normaal postuur en droeg een witte blouse met lange mouwen en grijze schoenen, terwijl de ander een slank postuur heeft, een grijs of donkerblauw shirt droeg met daarbij een spijkerbroek en rode gympen.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze diefstal om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 3610x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/