Alkmaar Centraal

Triffis komt kinderen met een beperking in het autistisch spectrum tegemoet. De trampolinevereniging start een zes weken durende cursus op de grote wedstrijdtrampolines, voor wie 8 tot en met 12 jaar is en het toch even te spannend vindt om in een bestaande lesgroep stappen.

Een ervaren trainster geeft hooguit zes kinderen projectles. Speciaal voor deze groep heeft Triffis een Digitaal Volgsysteem ontwikkeld, waarmee trainers, ouders, verzorgers en de kinderen de vorderingen kunnen volgen. De lessen worden hierop ook vooraf getoond, zodat de kinderen weten wat ze te wachten staat.

Voor wie na de zes projectlessen graag meer wil leren, kan samen met de trainster bekeken worden of het mogelijk is om na de zomervakantie te starten in de recreatielessen. 

De projectlessen vinden telkens op zaterdag plaats van 4 juni tot en met 16 juli (behalve 28 juni), van 12:30 tot 13:30 uur. De lessen vinden plaats in de trampolinehal van Triffis in Sportcomplex de Meent. Mail voor meer informatie of aanmelden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op Triffis.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl