Een instelling waarbij kwaliteit, klantvriendelijkheid en service centraal staan. Auke van der Wal, initiatiefnemer van PoliDirect, vertelt enthousiast over de nieuwe locatie aan de James Wattstraat in Alkmaar, waar mensen onder meer terecht kunnen voor maag-, darm- en leveronderzoek.

"Ziekenhuizen zijn grote molochs waarin mensen verzuipen", stelt Auke van der Wal die samen met Olivier Mensonides en Jeroen Jansen al eerder in Tilburg, Amsterdam en in Ravenstein met een PoliDirect begon. De verwachting is dat ook met de ziekenhuizen in regio Alkmaar goede relaties worden opgebouwd.

In 2014 is gestart met de nationale darmkankerscreening voor 55- tot 70-jarigen. In 2018 moet iedereen van die leeftijd aan de beurt zijn geweest. Door de screening is de druk op ziekenhuizen nog hoger en moet men soms maanden wachten. Met PoliDirect hoeft niemand in de regio langer te wachten dan twee weken.

PoliDirect houdt de factuur weg bij de cliënt. "Als iemand verzekerd is bij een zorgverzekeraar waar PoliDirect nog geen contract mee heeft, dan is dat ons probleem en draagt PoliDirect hiervoor het risico", verzekert Van der Wal. Meer informatie op polidirect.nl.

Pin It
Bekeken: 6084x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/