Alkmaar Centraal

Dit jaar vindt de tweede editie van Alkmaars Talent plaats. Kinderen van 6 tot en met 18 jaar uit Alkmaar en omgeving kunnen zich tot 23 mei aanmelden om mee te doen. Deelnemers aan Alkmaars Talent 2016 maken kans op een fantastische prijs, beschikbaar gesteld door Rabobank Alkmaar e.o..

De voorrondes van Alkmaars Talent vinden plaats op 11, 12, 18 en 19 juni op verschillende locaties in Alkmaar en De Rijp. In september zijn de kwartfinales, in oktober de halve finale en op 13 november is de finale in de grote zaal van TAQA Theater de Vest.

Uiteindelijk zijn er twee winnaars, één in de categorie 6 tot en met 12 jaar en een in de categorie 13 tot en met 18 jaar. Beide winnaars krijgen een cheque ter waarde van €1.000, aangeboden door Rabobank Alkmaar e.o.. Zo kunnen ze hun talent verder te ontwikkelen.

Wie kan zingen, dansen of muziek maken of een ander talent heeft en dit graag aan het grote publiek wil laten zien, kan zich solo of in een groep, aanmelden voor de voorrondes van Alkmaars Talent 2016. Je hoeft niet zoveel ervaring te hebben. Inschrijven kan tot 23 mei op alkmaarstalent.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl