Alkmaar Centraal

Zaterdag 14 mei organiseert Stichting WereldOuders, met Wouter Lazet van Tijdschrift Fiets, van 10.30 uur tot 14.00 uur een gratis mountainbikeclinic in Schoorl. De clinic wordt georganiseerd ter voorbereiding én promotie van de Nicaragua Volcano Challenge, die plaatsvindt van 18 tot en met 27 november.

WereldOuders biedt hulp aan thuisloze kinderen in negen Latijns-Amerikaanse landen. In familiehuizen krijgen ze naast liefde, aandacht en verzorging, ook scholing en een (beroeps)opleiding. Zo creëren de kinderen een betere kans voor zichzelf en ook hun omgeving. Ook zet de stichting educatieve en medische projecten op.

Om fondsen te werven organiseert WereldOuders onder andere de mountainbiketoer Nicaragua Volcano Challenge. Tijdens deze negendaagse sponsor- en ontdekkingstocht wordt ruim 400 kilometer door de binnenlanden van Nicaragua gefietst. Deelnemers logeren in familiehuizen van WereldOuders en ontmoeten de kinderen waar de stichting zich voor inzet.

Voor de clinic zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij Roos Nijsse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 035-6264578. Meer informatie op volcanochallenge.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl