Alkmaar Centraal

Het einde van V&D is het einde van een tijdperk. Karavaan verzamelt herinneringen aan V&D in een groeiende tentoonstelling, zowel in beeld als in audio. Zo ontstaat er een bijzondere tentoonstelling gemaakt door alle betrokkenen.

De tentoonstelling is open van 25 mei tot en met 5 juni in V&D Alkmaar. Karavaan roept mensen op om een mooi verhaal, oude foto’s of ander V&D materiaal te delen. Een mooi verhaal, gedicht of lied wordt opgenomen zodat iedereen het vanuit fauteuils kan luisteren. Wie geen originele foto's wil laten zien, kan deze in de V&D laten scannen en printen. 

Om een begin te maken met verzamelen en ontmoeten organiseert Karavaan samen met Regionaal Archief Alkmaar op dinsdag 17 mei om 20:00 uur een avond waarbij je alvast je eerste materiaal en herinneringen kunt delen. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt gewaardeerd, maar je kunt ook binnen komen lopen.

Van 25 mei t/m 5 juni kan men dagelijks tussen 17:30 en 19:30 uur materiaal aanleveren en herinneringen delen; er is dan ook iemand aanwezig die de tentoonstelling samenstelt.

Wil nu al zijn of haar verhaal wil delen kan tijdens kantoortijden langskomen. Gezeten in de etalage van de V&D neemt Karavaan graag het verhaal in audio op.

Op 31 mei is er een talkshow over toekomstscenario’s van V&D en op 27 mei een talkshow over herinneringen aan en over het verleden van V&D. Iedereen is van harte welkom om te luisteren of deel te nemen. Aanvang is 18:00 uur, de toegang is gratis. Meer informatie op www.karavaan.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl