Wie verzekerd wil zijn van de beste plaatsen voor de mooiste voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen zit op vrijdag 20 mei om 9.00 uur voor zijn of haar computer. Op dat moment start de verkoop voor het nieuwe seizoen in TAQA Theater De Vest. De theaterbrochure is te vinden op diverse plekken in de stad en alle voorstellingen staan natuurlijk online.

Wie op 20 mei vanaf 9.00 uur inlogt op taqatheaterdevest.nl krijgt in de online wachtrij een nummer toegewezen. Wanneer men aan de beurt is kan men een stoel uitkiezen en toegangskaarten reserveren.

Vroege vogels die vóór 1 augustus kaarten voor het nieuwe seizoen bestellen ontvangen een tegoedbon ter waarde van €10 (maximaal één per adres). Ook maakt men kans om het bedrag van de volledige bestelling terug te winnen.

Wie geen brochure heeft ontvangen kan deze aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan men ook terecht met vragen over het nieuwe theaterseizoen. De kassa van De Vest is tot 25 juli van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend.

Bekeken: 3237x