Alkmaar Centraal

Vier speelsters van Alvoco mogen in juli 2016 naar de International Children’s Games in Taipee. De Alvoco-meiden zijn onderdeel van een achtkoppig meisjesteam dat de in 2015 behaalde eerste plaats mag gaan verdedigen in Taiwan. Vorig jaar werd het volleybaltoernooi van deze Olympische Jeugdspelen nog in Alkmaar gehouden en was Alvoco met 120 vrijwilligers de organisator.

De vier speelsters van Alvoco die in 2016 op de ICG staan zijn Diede Bastmeier, Giomy Martha, Linde Boogaarts en Luka Peters. Luka heeft al ervaring op de ICG en heeft eerder een gouden medaille gewonnen. De komende maanden wordt het team klaargestoomd voor hun reis naar en de wedstrijden in Taipee.

Het volleybalteam is een onderdeel van een groter team uit de gemeente Alkmaar dat aan allerlei sporten gaat meedoen. Om de reis te kunnen bekostigen zoekt het ICG-meidenteam nog sponsoren om hun hele trip zo soepel mogelijk te laten verlopen. Geïnteresseerden kunnen kijken op hun website http://icgtaiwan2016.nl. Er zijn diverse mogelijkheden om deze meiden te ondersteunen, zoals de een ansichtkaartactie waarbij de sponsor na betaling van de meideneen kaartje krijgt vanuit Taiwan.

In de komende periode zal de ICG-groep worden getraind op een aantal zondagen in Sportcomplex Oosterhout aan de Vondelstraat te Alkmaar door trainer en coach Barry Peters. Geïnteresseerden zijn welkom om een van de trainingen bij te wonen. Dat is meteen een gelegenheid voor aspirant-jeugdleden om eens kennis te komen maken met Alvoco. De club is op zoek naar nieuw jeugdig talent wat middels goede begeleiding in een aantal jaren kan doorstromen naar de hogere teams. Meer informatie is te vinden op www.alvoco.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl