Politie Alkmaar-Duinstreek heeft de afgelopen twee weken een proef gedaan met twee actioncams, om te ervaren of ze een meerwaarde hebben voor agenten op straat. Ook kunnen ze ingezet worden voor de social media van de politie. Deelnemers aan de proef waren 'razend enthousiast' en bij navraag bleek dit ook zo te zijn bij collega's in andere regio's die al standaard actioncams gebruiken.

De camera's kunnen eenvoudig op de politiebike, politiemotor of in de politieauto geplaatst worden en voor plaatsing op het lichaam is er een handig harnas.

De proef is inmiddels afgerond en de actioncamera's worden weer ingeleverd. De videobeelden mogen (nog) niet getoond worden, maar op Facebook kan op verzoek een voorbeeld geplaatst worden van eenheid Rotterdam (Pro24/7).

De politie vraagt inwoners naar hun mening over de inzet van actioncamera's voor de diensten en social media. Reacties kunnen geplaatst worden op de Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 3470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/