De fractie van GroenLinks Alkmaar deelt op vrijdag 24 juni weer de “groene lintjes” uit. Groene lintjes zijn bedoeld voor mensen en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, natuur en milieu. Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten uit de gemeente Alkmaar nomineren.

In Alkmaar, Graft-de Rijp en Schermer zijn heel wat mensen die zich inzetten voor ‘groene doelen’. GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere gemeente en geeft graag een pluim aan mensen en organisaties die zich daar met mooie resultaten ook voor inzetten.

Het kan hier gaan over groen in de letterlijke zin van natuur of stadsgroen, maar ook bijvoorbeeld over bedrijven die zich onderscheiden door duurzame producten en diensten aan te bieden, hergebruik van afval of energiebesparende bedrijfsvoering.

Wie vindt dat een persoon of organisatie een groen lintje verdient, kan zijn of haar nominatie indienen door uiterlijk 12 juni het formulier in te vullen op alkmaar.groenlinks.nl.

Pin It
Bekeken: 3953x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/