Alkmaar Centraal

Vanaf maandag 23 mei start zwembad Hoornse Vaart met Tabaqua, een van de meest effectieve vormen van High Intensity Interval Trainingen (HIIT). De training richt zich op zowel kracht als conditie en wordt twee keer per week verzorgd.

Tabaqua combineert de voordelen van trainen in water met een zeer effectieve intervaltraining. Het 20/10 interval principe in sessies van 4 minuten zorgt ervoor dat deelnemers zowel vet verbranden als conditie opgebouwen. Door de hoge intensiteit van de training verbrand je ook de rest van de dag nog calorieën. Deze intensieve training is geschikt voor fitte, blessurevrije deelnemers die nóg meer uit hun workout willen halen. Er wordt zowel in diep als ondiep water getraind.

Tabaqua wordt gegeven op maandag om 17.30 uur en donderdag om 19.15 uur. Deelnemers wordt geadviseerd om te zorgen voor badkleding die geschikt is voor een actieve sessie in het water, een handdoek en een flesje water.

Tabaqua is ook te volgen met de Onbeperkt Aquafitness-kaart. Naast de twee nieuwe Tabaqua-lessen is vanaf maandag 23 mei ook een extra les AquaXtreme toegevoegd op maandag om 18.30 uur. Houders van een Onbeperkt Aquafitnesskaart kunnen hiermee wekelijks kiezen uit 18 verschillende lesmomenten.

Inschrijven is niet nodig. Een gratis proefles kan worden aangevraagd bij de kassa, via 072-5489376 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op de website van het zwembad, www.hoornsevaart.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl