Op 28 en 29 mei vormt de Grote Kerk het toneel voor de eerste Wearable Art Awards Holland, ofwel WAAH!. Tijdens een twee uur durend spektakel met dans, muziek en speciale geluids- en lichteffecten tonen ruim dertig modellen kostuums van designers/kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Met hun kunstzinnige fashion, of draagbare kunstobjecten, strijden zij binnen vijf categorieën; Extravaganza, Techno Art, A Man’s World, Four Elements en Sustainable. Voor tickets en meer informatie, ga naar waah.nl.

WAAH! is voor (beginnende) mode en/of kunst designers binnen en buiten Nederland. Het platform is geïnspireerd op het jaarlijkse spektakel van WOW (World Of WearableArt) in Nieuw Zeeland, met ruim 55.000 bezoekers.

Designers auditeerden in mei 2015 en de selectie heeft zijn werk verder uitgewerkt. Een jury met o.a. kunstenaar Rob Scholte en fashion designers Michael Barnaart van Bergen en Sepehr Maghsoudi, kiest de winnaars. Er is ook een publieksprijs en de Say Cheese award van de gemeente. De hoofdprijs is een ticket naar WOW.

Pin It
Bekeken: 4284x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/