Alkmaar Centraal

Ter introductie van de sport beachtennis organiseert NH-Beachtennis elke woensdag bij SV Koedijk een gratis sportieve racketavond. Iedereen kan van 19:30 tot rond 21:00 uur kennismaken met deze redelijk nieuwe sport die in de laatste jaren wereldwijd enorm populair is geworden.

Beachtennis wordt gespeeld op een beach-veld van 16 x 8 meter met een beachtennisracket. Het net hangt op een hoogte van 1.70 m. De bal, een oranje stage 2 bal, mag niet stuiteren en de puntentelling is gelijk aan die bij tennis, behalve dat bij de stand 40-40 het volgende punt meteen beslissend is.

Bij SV Koedijk kun je ook meedoen aan beachtennis lessen, gezellige competities en toernooien op de drie velden. Rackets en ballen zijn aanwezig. Meer informatie op nh-beachtennis.nl. Andere activiteiten van NH-Beachtennis zijn een kids clinic op zaterdag van 10:00 tot 11:00 en van 11:00 tot 12:00 uur.

Wie de smaak al snel te pakken heeft kan op 5 juni terecht bij het Open Beachtennis Toernooi in Bergen aan Zee. En dan is er nog het Dutchen Beachtennis Open Toernooi tijdens Hargen aan Sail, op 2 en 3 juli. Meer informatie op nh-beachtennis.nl, inschrijven kan ook via toernooi.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl