Alkmaar Centraal

AZ en AFAS Software hebben hun sponsorovereenkomst vrijdag opengebroken en verlengd tot medio 2022. Het Nederlandse softwarebedrijf is ook de komende zes seizoenen hoofd- en shirtsponsor van de club en de AZ Jeugdopleiding. En daarmee blijft AFAS naamgever van het stadion en het nieuwe trainingscomplex in Zaanstad.

“Met de contractverlenging willen wij een krachtig signaal afgeven. We hebben vertrouwen in het beleid voor de toekomst en het financiële beleid van de club”, zegt Bas van der Veldt, CEO van AFAS. "AZ is financieel gezond en in control. Veel andere clubs kunnen daar een voorbeeld aan nemen."

“Het is geweldig nieuws dat AZ en AFAS de succesvolle samenwerking opnieuw langdurig verlengen”, reageert Robert Eenhoorn, directeur Algemene Zaken van AZ. “We hopen de komende jaren nog verder te groeien en een nieuwe samenwerking met AFAS biedt die mogelijkheid.”

“De samenwerking heeft mooie dingen opgeleverd”, vervolgt Eenhoorn. “Ook de komende seizoenen zullen we fans op innovatieve wijze verrassen en de samenwerking met amateurverenigingen via de AZ Voetbalschool en op maatschappelijk gebied verder uitbouwen.”
(foto: AZ Media / Ed van de Pol)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl