JOL-Speelstad is een nieuw project naast de zeven al bestaande projecten in Alkmaar. JOL-Speelstad wordt georganiseerd vanaf maandagochtend 15 tot en met vrijdagavond 19 augustus door een aantal enthousiaste vrijwilligers die jaren ervaring hebben opgedaan bij andere JOL-projecten. De nieuwe JOL-Speelstad bevindt zich op het veld naast de Rudolf Steinerschool aan de Sperwerstraat in de wijk Daalmeer.

JOL-Speelstad is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Ze kunnen komen hutten bouwen, doen daarnaast ook sport en spel, creatief, en er is een open middag waar de kinderen hun gebouwde hut kunnen laten zien aan ouders, opa’s en oma’s.

Ook zijn er pannenkoeken en wordt JOL-Speelstad afgesloten met een speciale dag en een spetterende slotavond met spelenkermis en disco. Het thema is dit jaar 'Droomvlucht', compleet met trollen, elfjes en kabouters.

Inschrijven voor JOL-Speelstad kan via de website www.jolspeelstad.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meedoen aan de JOL kost voor de hele week inclusief de speciale dag € 4,00. Vragen kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl