In de nacht van vrijdag op zaterdag, tussen 03:15 en 3:30 uur, is een 72-jarige krantenbezorger uit Akersloot in zijn woonplaats mishandeld en aan zijn hoofd gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar het incident.

De man reed met zijn auto over de rotonde op de Geesterweg waar op dat moment drie mannen liepen. Toen de bestuurder de voetgangers wilde passeren, reed hij tussen twee mannen door. Een van de twee gaf vervolgens een klap op de auto. De bestuurder reed door en parkeerde zijn voertuig op de J. Vermeerstraat. Daar doken de mannen weer op en één van de drie gaf de 72-jarige man een vuistslag.

Door de klap viel het slachtoffer achterover en belandde met zijn hoofd tegen een stoeprand. Hij was even buiten bewustzijn en toen hij weer bij kwam, waren de drie mannen weg. De man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan wegens mishandeling en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Wie meer weet over de mishandeling, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 3169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/