Vrijdag zijn negen bewoners van de Grootschermerweg in Grootschermer verrast door Postcode Loterij ambassadrice Nicolette van Damen. De Buurt-Ton van €100.000 was in de apriltrekking gevallen op 1843 HE. De ton wordt onderling verdeeld. Eén gelukkige had drie loten en won drie keer €7.692. Twee anderen wonnen met twee loten en zes wonnen met één lot. 

Marjan, winnares van €23.076, is erg blij: "We hebben een melkveehouderij. Het zijn lastige tijden dus we gebruiken het voor ons bedrijf en onze paardjes." Haar zoon kon na zijn VWO-examen een gat in de lucht springen met zijn prijs van €7.692.

Voor Tonia, met twee loten komt de €15.384 ook als geroepen: "Ik heb een zieke vriend in Canada; hij lijdt aan Alzheimer. Dankzij dit bedrag kan ik hem toch nog opzoeken!"

De uitzending van de uitreiking aan de Grootschermerweg in Grootschermer is op vrijdag 8 juni te zien om 19.50 uur op RTL 4. 

Op de foto Marjan met haar cheque. Haar man heeft de cheque voor hun zoon in handen, die op dat moment nog met zijn examen bezig was. (foto: Roy Beusker Fotografie)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl