De heren van de Alkmaarse Rugby Club hebben zondag aardig gepresteerd op het NK Sevens op het Nationaal Rugby Centrum Amsterdam. In de titelstrijd voor teams van zeven leden ging het niet lekker in de drie poulewedstrijden, maar het vervolg in de Bowl-poule ging zo goed dat zij de Bowl uiteindelijk binnensleepten.

De eerste poulewedstrijd tegen The Bassets uit Sassenheim werd verloren met 10–26. De tweede partij eindigde in een remise van 19-19 tegen AAC Amsterdam en de laatste wedstrijd ging met 17-7 naar ’t Gooi uit Naarden. Alkmaar ging daarom verder in de Bowl-groep voor de nummers drie uit de acht poules.

Daarna keerde het tij voor Alkmaar. In de kwartfinale werd met 25-0 gewonnen van The Big Bulls uit Almelo en in de halve finale gingen The Pigs onderuit met 45-0. De finale was een stuk spannender, maar Alkmaar won met 19-26 toch ook van Zaandijk en mocht daarna de Bowl in ontvangst nemen.

Het NK was een goede generale voor de Amsterdam Sevens, een groot internationaal toernooi op 27, 28, en 29 mei. Daar treedt Alkmaar aan met het sevens invitatieteam Alkmaar Hunters en de Dutch Vets van Alkmaar spelen in het Tens veteranentoernooi. Het toernooi vindt eveneens plaats op het NRCA.

Pin It
Bekeken: 3171x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/