Donderdag 26 mei werd het complete Vue Bioscoomcomplex feestelijk geopend. Bioscoop Vue, Filmhuis Alkmaar, Flamingo Casino en Happy Italy, een Italiaans restaurant, waren allen geopend om de feestelijke opening aan te bieden.

Aan de voorkant van het gebouw, aan de overkant van de Pettemerstraat, was een podium opgericht dat met een rode loper over de weg was verbonden  met het bioscoopcomplex. Vanaf daar hield onder andere burgemeester Piet Bruinooge een toespraak, en na de officiële opening werd met een symbolisch kanon confetti afgeschoten.

De openingshandeling sloot aan op het thema van de opening waarbij de historische binnenstad werd verbonden met het nieuwe uitgaansgebied Overstad. Voor de aanwezigen was er daarna veel ruimte om rond te kijken en te genieten van feestelijke drankjes en hapjes. Het terras voor het complex was dan ook gezellig druk.

Alkmaar Centraal-fotograaf Marco Schilpp was ter plaatse en maakte een fotoserie die in zijn geheel te bekijken is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 5384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/