Alkmaar Centraal

Op zaterdag 4 juni vindt het 2e Alkmaar Dance Congres in Podium Victorie plaats, om talenten met een passie voor dance te verbinden en verder te helpen zich te ontwikkelen als DJ, producer en organisator. Nachtburgemeester en 3Grammer Robert-Jan Wille zal het congres van Popup officieel openen.

Nieuwe dit jaar zijn een Demo Panel waarbij producers feedback op hun tracks krijgen en een Collaboration Lab waarin DJ’s leren omgaan met een ‘live set’. Compass Agency is aanwezig om het zakelijke deel te belichten.

In een Q&A geven locals Rocky Wellstack en Raul de Meira advies aan beginnende DJ’s. Wellstack mocht al een officiële remix maken van Major Lazor’s 'Come On To Me', met bijna een miljoen plays op SoundCloud. Ook Raul de Meira van Ambassadors is goed op weg. Hij is bekend van succesvolle feesten als Barcode en Vunzige Deuntjes. 

In het Demo Panel beoordelen ervaren producers The Admiral en Crooked Finger nieuwe tracks. Aanmelden hiervoor kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het Collaboration Lab belicht Lowaddicts Soundsystem het maken van live DJ-sets! Dat doet hij onder andere met zangeres Anouk Slik. De zakelijke kant van het vak komt aan bod met Compass Agency dat kort geleden is gestart en nu al meer dan 25 DJ's en MC's vertegenwoordigt waaronder MC en producer MVE. MVE leidt tijdens ADC de gesprekken.

Het ADC begint om 19:30 uur. Entree is €5 (inclusief ticket voor Indian Summer Afterparty). Meer informatie op facebook.com/popupalkmaar/.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl