Bas Leek, eigenaar van West Coast Motors in Alkmaar, is bekroond tot 'Custom King' tijdens de Benelux finale van de Battle of the Kings in Amsterdam. Met zijn conceptbike 'XLR Competition' versloeg hij de tracker van de Amersfoortse Motor Saloon en de chopper van H-D West Flanders uit Roeselare (België).

“We wisten dat het heel lastig ging worden want die andere twee bikes van Marco van Velzen en Wesley Mahieu zijn absolute meesterwerkjes", stelt Bas Leek sportief. "Gelukkig koos de jury voor onze creatie. Dat geeft de burger moed, nu op naar Biarritz!” Binnenkort is daar de Europese finale tijdens het Wheels & Waves Festival.

De jury was unaniem. De XLR Competition was het meest vernieuwend, creatief en inventief. Alle drie de bikes waren schitterende, maar die van Leek had de meeste slimme oplossingen en coole details. "Daarbij ziet hij er fantastisch uit en is niet onder een bepaalde noemer te vangen."

Elf Authorized Harley-Davidson-dealers namen een Sportster Iron 883 onder handen. Uit de inzendingen koos het publiek online de top-3. Deze drie creaties gingen door naar de Benelux-finale bij Cut Throat Barber, een klassieke barber annex kroeg op het Beursplein in Amsterdam. Op het evenement kwam een mooie mix af van ruige bikers, Amsterdamse hipsters. (foto 1 en 3: Presstigieux)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl