Alkmaar Centraal

Hoewel het nog even duurt voor de zomervakantie begint zijn de sportcoördinatoren van Alkmaar Sport al druk bezig met de voorbereidingen. Speciaal voor 50+’ers wordt er een zomerprogramma georganiseerd waarbij de doelgroep gedurende drie weken voor 10 euro kan sporten. Alle sporten vinden plaats van 9.30 tot 10.30 uur bij sportcomplex De Meent. Er is keuze tussen de maandag (25 juli, 1 en 8 augustus) en woensdag (27 juli, 3 en 10 augustus).

Het sportseizoen start normaliter in september en loopt tot juni. Dit jaar is er echter een mogelijkheid om mee te doen aan het zomerprogramma, waardoor dus ook in de zomervakantie gesport kan worden. Zowel de al sportende Alkmaarders die in de zomer door willen sporten als degenen die kennis willen maken met het aanbod van Alkmaar Sport worden uitgenodigd om zich in te schrijven. De variatie in het aanbod is groot: er kan gekozen worden uit wandelen, fithockey, yoga, schermen, qigong , fietsen, zomerzumba, wandelvoetbal, Fit & Veilig en bodyfit.

Aanmelden is al mogelijk: dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 072-5489297 van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur). De inschrijving is voor drie lessen en de kosten daarvoor bedragen € 10. Dit is inclusief een kopje koffie na afloop. Meer informatie is te vinden op www.alkmaarsport.nl/ouderensport.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl